motorer

 

 

 


 

KATALOG 2016

 --------------------------------------------------------------------------------

KAMPANJ PÅ SUZUKIMOTORER FRÅN FEBRUARI 2016.

 

 

Nu har vi kampanj med extra fint pris på fyra motorer: DF50-ATL, DF80-ATL, DF140-ATL och DF140-ATX.

• 7års garanti
• Modern fyrtaktsteknik
• Lean Burn
• Elektronisk Bränsleinsprutning
• Ny Suzuki multifunktionsdisplay, värde 7 400 kr

Ladda ned priser

Ladda ned infoblad

 

 


 

Suzuki Utombordare

Vår strävan att utveckla och effektivisera fyrtaktsutombordare har lett till att vi har presenterat fler högteknologiska lösningar än någon annan utombordstillverkare. Suzuki är idag i spetsen vad det gäller prestanda, driftsäkerhet och teknisk kvalitet.


Suzuki Lean Burn systemet f inns nu på DF15A, DF20A, DF25A, DF30A, DF40A, DF50A, DF60A, DF70A, DF80A, DF90A, DF100A, DF115A, DF140A, DF150TG, DF175TG, DF250AP och DF300AP. Detta system gör att bränsle/luftmängden optimeras så att så lite bensin som möjligt används utan att du får en effektförlust.
 
Suzuki Precision Control är ett elektroniskt reglage - ett så kallat ”fly by wire”. Denna innovation ger dig en mycket exakt och reaktionssnabb kontroll av gas och växel. Detta underlättar framförallt manövrering i låg fart samt i trånga hamnar. Systemet hanteras av en dator som även styr våra nya instrument som kombinerar det bästa från tidigare analoga och digitala instrument. De nya instrumenten hanterar och visar en stor mängd information som t.ex. bränsleförbrukning och distans. Suzuki Precision Control kan hantera enkel-, dubbel- eller trippelmontage med upp till två styrplatser. Systemet finns endast på  DF300AP, DF250AP, DF175Tg och DF150TG.

 

Suzuki Selective Rotation är en banbrytande och innovativ teknik som i dagsläget endast finns på DF250AP och DF300AP. Tekniken gör att en och samma motor kan drivas i antingen vanligt (medurs) eller motsatt (moturs) läge. Detta gör man enkelt genom att skifta en kontakt i motorn och byta propellern till rätt rotationsrikting.

  

7års Motorgaranti

 

18:e oktober 2012 införde vi en 7-års motorgaranti på samtliga av våra utombordsmotorer. 
 
7 års garanti på Suzuki utombordsmotorer. Vår nya garanti innebär ett bekymmersfritt ägande och trygghet för dig som kund. Många yrkesanvändare såsom t.ex. fiskeguider och ribcharterföretag, väljer Suzuki utombordare på grund av driftsäkerheten och prestandan.
 
Garantin gäller för Suzuki utombordsmotorer från DF2.5 till DF300.

Läs mer om vår nya garanti

 

 


Angående det nya bränslekvalitetsdirektivet

 

1 januari 2011 trädde ett nytt bränslekvalitetsdirektiv i kraft inom EU. Det innebär i praktiken att det fr o m 1 mars 2011 kan vara upp till 10% etanol i den blyfria 95 oktaniga bensinen, s.k. E10.

 

Suzukis utombordsmotorer, oavsett två- eller fyrtaktsteknik, fr o m årsmodell 1995 och framåt klarar den nya bränslekvaliteten utan modifieringar, förutsatt att oktantalet enligt instruktionsboken inte underskrids. För äldre motorer (före 1995) ber vi för närvarande att få hänvisa till bränsle utan inblandning av etanol eller andra tillsatser.

 
Avsändarens namn:
Mottagarens namn:
Mottagarens e-post:
Meddelande: