Arronet båtar

ARRONET 16 OCH 18

Små båtar byggda för stora påfrestningar. Arronets minsta modeller erbjuder samma gedigna konstruktion och grundegenskaper som de större modellerna, men i ett mer kompakt utförande. De lämpar sig lika bra för utflykter och fiske som för transporter. Båtarna är oerhört flexibla i monteringen av pulpeter och erbjuds i flera varianter. Välj den modell som passar just dig:

SP: Mittpulpet
SPO: Två sidopulpeter utan dörr
SPO: Två sidopulpeter med dörr
SP/SPO-A: Utan stolar med respektive pulpet/pulpeter längre bak.


SÄKERT & STABILT. Arronet-båtarna är byggda för din säkerhet och för att klara tuff behandling. De är försedda med luftkuddar och flyter därför även om skrovet skulle vattenfyllas. Stabiliteten både i hamn och under gång är något utöver det vanliga.

FANTASTISKA SJÖEGENSKAPER. Båtarna är roliga att köra, lättdrivna och går fint i sjön i alla väder. Genom sin förstärkta konstruktion klarar de hårda påfrestningar och så mycket is som båtens vikt orkar bryta.

SVENSK KVALITET. Båtarna är helsvetsade med förstärkta skrov, i saltvattenbeständig marinaluminium. Resultatet är en stark, säker, underhållsfri båt där åldrande material är minimerade. Du slipper skarvar som kan skramla isär, plast, nitar och flagnande lack.

POWERED BY SUZUKI. Arronet 18/16 levereras med fyrtaktsmotorer från Suzukis utombordarprogram – en garanti för att båtupplevelsen börjar i det ögonblick du vrider om startnyckeln. Du får en komplett båtlösning med god prestanda, bränsleekonomi och tillförlitlighet. Suzuki utombordsmotorer har hela 7 års motorgaranti, vilket innebär ett bekymmersfritt ägande och trygghet för dig som kund.


 

Arronet logotyp

 

En livslång kärlek i alla väder

Hos oss på Arronet har vi just din båt i sikte från första plåt. Sedan 1992 har vi fokuserat på svensk tillverkning av metallprodukter. I Öregrund driver vi tillverkningen av våra aluminiumbåtar, steg för steg med full kontroll genom hela processen.  Materialet vi använder är noga utvalt och  återvinningsbart, och vi strävar efter så vacker yta som möjligt i vårt aluminium.

Vi anpassar allt material enligt egna ritningar och skär plåten i vår egen skärmaskin, enligt våra kunders önskemål. Ett flexibelt arbetssätt som gör att du får exakt den båt du vill ha. Våra båtar är handgjorda och tål tuffa påfrestningar tack vare en stark konstruktion. Skulle båten vattenfyllas flyter den ändå, eftersom att den är försedd med luftkuddar.

I en Arronet-båt får du både körglädje och en överraskande stabilitet i ett. Vi tillverkar alla våra båtmodeller i saltvattenbeständigt marinaluminium, med förstärkta skrov och ett minimum av åldrande material. 

Med en Arronet-båt klarar du det mesta och kan njuta på vägen!

INTERIÖRBILDER Arronet 18

+

INTERIÖRBILDER Arronet 16

+

TEKNIK

ModellArronet 18Arronet 16
Längd:5760 mm5260 mm
Bredd:2115 mm2115 mm
Höjd:1857 mm1857 mm
Vikt:640 kg580 kg
Höjd exkl. lanternmast
Vikt inkl. pulpet och stolar
Höjd exkl. lanternmast
Vikt inkl. pulpet och stolar
+

ÅTERFÖRSÄLJARE

1852 Marin & Fritid AB
Blåportsgatan 4
371 42 KARLSKRONA
www.1852.se
 
Arronet Teknik AB
Varvsvägen 2
742 43 ÖREGRUND
www.arronet.se
 
B&C Marine
Johannisbergsvägen 22
725 91 VÄSTERÅS
www.bcmarine.se
 
Hamnmagasinet i Mariestad AB
Kajgatan 1
542 30 MARISTAD
www.hamnmagasinetmariestad.se
 
MARINBUTIKEN i Roslagen AB
Sågvägen 16
184 40 ÅKERSBERGA
www.marinbutiken.com
 
Marinmäklarna AB
Augustendahlsvägen 52
131 52 NACKA STRAND
www.marinmaklarna.se
 
Navis Nord AB
Betongvägen 14
973 45 LULEÅ
www.navismaskin.se
 
Svartskär Marin AB
Björnhuvudsvägen 41
475 31 Öckerö
www.svartskarmarin.se
 
Säfflebåtar AB
Tingvallagatan 5
661 40 SÄFFLE
www.safflebatar.se
+

7 års motorgaranti

kalfkdsfköä

Suzuki Båtförsäkring

alfdjslöafjöl

Nyhet 2017 - DF150/175AP

kjasöflajf