Yrkeskunder - Suzuki Marin

Yrkeskunder

Suzuki samarbetar med flera olika yrkesanvändare då våra motorer lever upp till de höga krav som ställs från denna yrkesbrupp. Kvaliteter som prestanda, pålitlighet och minimal miljöpåverkan är mycket viktigt i deras verksamheter.

Sandhamnsguiderna

Med lång erfarenhet och rutin skapas minnesvärda skärgårdsupplevelser Sandhamnsguiderna är idag det självklara valet till en skärgårdsupplevelse utöver det vanliga. Under våra 18 år som upplevelsebolag har pålitliga motorer och båtar varit av den största betydelse för att kunna bedriva professionell verksamhet året runt. Vi tillbringar tusentals drifttimmar per år med Suzukimotorer och våra krav och förväntningar på driftsäkerhet och servicemöjligheter är väldigt höga vilket infrias med råge. Skärgården och dess unika naturupplevelse är vår arbetsplats, därför är miljö och hållbarhet är en av våra hjärtefrågor. Suzukis motorer är det självklara valet för oss är med marknadens minsta CO2 utsläpp och långa livslängd Fiskeguidning är en av våra huvudsysslor. Jag tillbringar ca 1000 timmar/år i båten. För ändamålet har vi valt att använda en Capelli 21 open med en Suzuki DF175. Förmodligen världens bästa sportfiske båt . En trygg ,säker, välbyggd och framför allt mycket genomtänkt båt för alla typer av fiske. Sjöegenskaperna är något utöver det vanliga och att den dessutom är snygg är bara ett plus i kanten. Suzukin borgar för trygghet och prestanda.

Sandhamnsguidernas hemsida

+

RIB Tours

Rib Tours Sweden är ett Ribbåt transportbolag som är aktivt inom Göteborg och Bohusläns skärgård med utgångspunkt från Göteborg och Mollösund. Vi ser till att du som kund kan få en trevlig upplevelse till eller från din konferensdestination likaväl som en ren ribaktivitet för både dig som företag eller privatperson. T.ex. även en möhippa. Vi erbjuder aktiviteter, event och teambuilding på land som på havet. En Ribbåt är numera en vanlig syn ute på havet och det är många som redan har åkt med oss för en underbar upplevelse.
RIB TOURS Hemsida

+

NAVIGATIONSGRUPPEN


Vi erbjuder navigationsutbildningar, säkerhetskurser och brandkunskaper på alla nivåer i våra utbildningslokaler i Pampas Marina. Enligt oss så ger kunskap frihet och vi ger dig den utbildning du behöver för att du ska kunna känna dig trygg när du ger dig ut på havet. Vi är verksamma året om och håller antingen till i Pampas Marina i Solna, Stockholm eller hos kunden vid behov. Under de praktiska momenten använder vi oss av Capelli rib-båtar utrustade med Suzukimotorer. Vi vill leverera utbildning med hög kvalité och värdesätter därför material som uppfyller det som vi kräver för att våra elever ska få en så bra upplevelse hos oss som möjligt. Vi levererar högkvalitativa utbildningar runt om i hela landet! Vi har en utbildning för alla. Få grundläggande kunskaper med en Förarintygskurs, fördjupa dina kunskaper med Fartygsbefäl klass 8 eller gå Handhavande av snabba fartyg för att kunna köra i över 35 knop i yrkestrafik.
NAVIGATIONSGRUPPEN Hemsida

+

MORE ACTIVITIES


More Activities är ett aktivitetsbolag som bl.a. erbjuder RIBturer i Stockholms skärgård. Att åka RIB-båt är en fantastisk upplevelse, att susa fram mellan kobbar och skär i över 50 knop är ett minne för livet.
Det här ställer höga krav på vår personal men framförallt på den utrustning vi använder. Efter många års samarbete har vi nu en partner i Suzuki där kvalité, driftsäkerhet och service lever upp till den höga nivå vi kräver. Vi värnar om miljön och där spelar bränsleförbrukningen en viktig roll, Suzuki är helt klart det bästa valet för oss.
MORE ACTIVITIES hemsida

+

AQUA EVENT


Auqua Event erbjuder Västkustens bästa aktiviteter och upplevelser med störst utbud året runt som med förkärlek till hav vänder sig till både privatpersoner och företag.
AQUA EVENT Hemsida

+

7 års motorgaranti

ÅTERFÖRSÄLJARE

alfdjslöafjöl

Följ oss på Facebook

kjasöflajf